The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Έκλεισε με μεγάλη επιτυχία το Limassol Boat Show 2017

Χιλιάδες επισκέπτες, εκατοντάδες εμπορικές συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ και πλούσιο θέαμα για όλους τους επισκέπτες.

Δεκάδες νέες επιχειρήσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό εξέφρασαν επιθυμία για τη συμμετοχή τους στο επόμενο Limassol Boat Show 2018.

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, τόσο από πλευράς επισκεπτών όσο και από πλευράς εμπορικών συναλλαγών, το Limassol Boat Show 2017 έκλεισε τις πόρτες του την Κυριακή 7 Μαίου.

Σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών, την έκθεση επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου πέραν των 20,000 επισκεπτών από διάφορες χώρες ενώ στον επαγγελματικό τομέα πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες εμπορικές συναλλαγές και δημιουργήθηκαν αρκετές συνεργασίες μεταξύ των 100 εκθετών που συμμετείχαν.

Ο Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ. Άριστος Αριστείδου δήλωσε πως "είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στο νησί μας. Η έκθεση κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ το 90% των εκθετών εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα της έκθεσης τόσο στον οργανωτικό όσο και στον εμπορικό τομέα. Έχουμε λάβει αρκετές αιτήσεις για συμμετοχή νέων εταιρειών από την Κύπρο και το εξωτερικό και έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό μας για την νέα χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρίνα Λεμεσού για την άψογη συνεργασία στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης".

Το παρών του στο Limassol Boat Show έδωσε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος δήλωσε "συγχαρητήρια στους διοργανωτές, πραγματικά δεν περίμενα να δω μια τόσο τεράστια εκδήλωση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή".

Επίσης, o Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης κατά την τέλεση των εγκαινίων επισήμανε ότι "πρόκειται για ένα success story, το όραμα των διοργανωτών πριν από δέκα χρόνια ξεκίνησε πλέον να υλοποιείται. Αυτή η έκθεση αποτελεί ένα στολίδι για τη Μαρίνα Λεμεσού, για την πόλη της Λεμεσού και για ολόκληρη την Κύπρο. Είμαι σίγουρος ότι η επιτυχία θα συνεχιστεί και ο τόπος μας έχει να περιμένει και να επωφεληθεί αρκετά από αυτή την εκδήλωση".

Παράλληλα, o Εκτελεστικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού κ. Αντρέας Χριστοδουλίδης δήλωσε πως "είμαστε πράγματι πολύ περήφανοι που έχουμε φιλοξενήσει και συνδιοργανώσει μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση. Η προσέλευση, η ποιότητα των εκθετών και το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, απέδειξαν τη ραγδαία εξέλιξη του Limassol Boat Show. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τον ετήσιο αυτό θεσμό σε διεθνές ναυτικό σαλόνι εντός των επόμενων χρόνων. Η τοποθεσία προσφέρεται απόλυτα για την ευρύτερη περιοχή, ενώ δεν είναι λίγοι οι δυνητικοί πελάτες που έχουν είτε την έδρα τους στη Λεμεσό είτε που επισκέπτονται την περιοχή κατά την περίοδο αιχμής του Μαΐου".

Απόλυτα ευχαριστημένοι έμειναν και αρκετοί εκπρόσωποι μεγάλων εταρειών κατασκευής και πώλησης σκαφών αναψθχής οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο αποκλειστικά για αυτό το event.

Ο Διευθυντής πωλήσεων και συνιδιοκτήτης της Sunseeker στο Λονδίνο  κ. Christopher Head δήλωσε ότι "ήταν πραγματικά ένα υπέροχο ναυτικό σαλόνι, εντυπωσιάστηκα από το μέγεθος αλλά και την οργάνωση της εκδήλωσης. Πολύ σημαντικοί πελάτες έχουν επισκεφθεί το περίπτερο μας και πιστεύω ακράδαντα ότι η Κύπρος πληρεί τα κριτήρια για ένα επιτυχημένο μέλλον στον τομέα των σκαφών, ιδιαίτερα τώρα με τις νέες μαρίνες".

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Blue Point Yachting, κ. Μάριος Ιορδάνους, αντιπρόσωποι των γνωστών σκαφών AZIMUT, ανέφερε ότι "το ναυτικό σαλόνι ήταν σαφώς πιο αναβαθμισμένο από πέρσι με αξιόλογο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες. Επίσης, παρατηρήσαμε αύξηση των επισκεπτών από άλλες χώρες, κάτι το οποίο μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό".

Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της Princess Yachts Cyprus Ltd, κ. Μιχαήλ Πετράκης επισήμανε ότι "είμαστε περήφανοι που η εταιρεία μας συνέβαλε στην αναβάθμιση του Limassol Boat Show και ευελπιστούμε ότι με τις συνεχόμενες προσπάθειες θα έχουμε ένα πιο αναβαθμισμένο Boat Show που σύντομα θα περιληφθεί στα διεθνή ναυτικά σαλόνια".

Με τους πλείστους εκθέτες ικανοποιημένους από το αποτέλεσμα, έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο Limassol Boat Show το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 με 6 Μαΐου 2018. Υπόσχεση είναι να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό, επιτυχημένο και πλούσιο ναυτικό σαλόνι.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Dacor Αdvertising and Media Ltd στο +357 25 257 750 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Limassol Boat Show www.limassolboatshow.com.

GIF 300slow